ΕΠΙΠΛΑ Η G20, επιπλα βολος η ομάδα των 20 πλουσιότερων και πιο ανεπτυγμένων χωρών του πλανήτη, θα τονίζει στο επίσημο ανακοινωθέν της Συνόδου Κορυφής ότι......






image class="left" url="http://www.newsbeast.gr//files/temp/1B0899FC99A7E1B96536B95F48CD511C.jpg"






«Είναι νωρίς να πούμε ότι τελείωσε η κρίση» ΕΠΙΠΛΑ Τι λέει το επίσημο ανακοινωθέν της G20 για την οικονομία


































Η G20, η ομάδα των 20 πλουσιότερων και πιο ανεπτυγμένων χωρών του πλανήτη, θα τονίζει στο επίσημο ανακοινωθέν της Συνόδου Κορυφής ότι η κατάσταση της διεθνούς οικονομίας βελτιώνεται, ωστόσο είναι «πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε ότι τελείωσε η κρίση».



















Τα παραπάνω δήλωσε στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, Reuters, Ρώσος αξιωματούχος που γνωρίζει το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.



















Οι ηγέτες της G20, των 20 πλουσιότερων και πιο ανεπτυγμένων χωρών του πλανήτη, στις οποίες παράγεται το 90% του παγκόσμιου ΑΕΠ και ζει τα δύο τρίτα του πληθυσμού, θα μείνουν πιστοί στην ανακοίνωση που έκαναν οι υπουργοί Οικονομικών των εν λόγω χωρών που συναντήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο.



















Στα νέα στοιχεία που θα περιλαμβάνονται είναι οι προοπτικές ανάπτυξης της Αυστραλίας, που αναλαμβάνεΓερμανίαΓερμανίας</a> για αυστηρότερο νομικό πλαίσιο στη σκιώδη τραπεζική και η παράταση των προθεσμιών στον προστατευτισμό στο εμπόριο.



















Οι ηγέτες παλεύουν επίσης να συμφωνήσουν στην αντίδραση τους εν όψει της απόφασης της Ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ να μειώσει τη ροή χρήματος της αγοράς, που θα έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορούν λιγότερα δολάρια στον πλανήτη.



















Η G20, ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ που προσπάθησαν το 2009 και έδωσαν κοινή απάντηση στην κρίση, τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την αναθέρμανση της αμερικανικής οικονομίας σε συνδυασμό με την επιβράδυνση των ρυθμών ανάπτυξης στις αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου.



























ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!













Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη - Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.



















Οι «φίλοι» θέλοντας να τον... τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.



















Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.



















Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!



















image class="left" url="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/giatehneswarholtehnikoi/nz9o1ygj.jpg"image class="left" url="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/giatehneswarholtehnikoi/iircs2ma.jpg"



















Αν και ο ίδιος, όπως είπε, ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.



















Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.



















Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.



















image class="left" url="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/giatehneswarholtehnikoi/fv0bb57o.jpg"












ΕΠΙΠΛΑ Reuters: επιπλα βολος Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές













Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.



















Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.



















Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.



















Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.



















Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΒΟΛΟΣ η Εσθονία, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ η Σλοβακία και η Σλοβενία.



















Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».



















Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr




































ΕΠΙΠΛΑ






source: ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/579040/einai-noris-na-poume-oti-teleiose-i-krisi/













ΕΠΙΠΛΑ
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki