ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός






image class="left" url="http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_272512.jpg"






- Κοινωνία - Κλικ-ντοκουμέντο από τον Ευαγγελισμό ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τη διαβεβαίωση ότι από χθες Τετάρτη λειτουργεί κανονικά ο αξονικός τομογράφος στον «Ευαγγελισμό», έδωσε ο υπουργός υγείας. Ο Άδ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο αξονικός τομογράφος χάλασε την Παρασκευή και ήδη από τις το πρωί της Τετάρτης λειτουργεί κανονικά. Επίσης, είπε ότι περίπου σε ένα μήνα το νοσοκομείο « Ευαγγελισμός», θα παραλάβει νέο αξονικό τομογράφο, μέσω ΕΣΠΑ.



















Ερωτηθείς για φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα , οι ειδικευόμενοι του «Ευαγγελισμού», όπου φαίνονταν ασθενείς συνωστισμένοι στα επείγοντα, σχολίασε: «Τους ευχαριστώ για αυτή τη φωτογραφία. Δεν ξέρω, βέβαια, γιατί την έβγαλαν τώρα. Έπρεπε να την έχουν βγάλει εδώ και πολλούς μήνες, καθώς αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο στα με γάλα εφημερεύοντα νοσοκομεία, εκεί όπου συγκεντρώνονται οι ασθενείς.



















Την κινητικότητα και τον αναπροσανατολισμό κάποιων νοσοκομείων την κάνουμε και για αυτό το φαινόμενο. Φυσικά, θα υπάρξουν και άλλες παρεμβάσεις. Δε θα λυθεί αυτό μόνο με την κινητικότητα. Μπορεί να πάμε σε μια λογική, όπως στο εξωτερικό, να υπάρχουν ανεξάρτητα ΤΕΠ, όπου θα γίνεται διαχωρισμός των ασθενών που πηγαίνουν στα εφημερεύοντα νοσοκομεία. Τώρα, αυτό που συμβαίνει στην πράξη, είναι ότι όλοι θέλουν τα με γάλα νοσοκομεία, άρα έχουμε πολύ μεγάλη προσέλευση ασθενών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και για κάποια ώρα, μέχρι να κατευθυνθεί ο κάθε ασθενής στο θάλαμό του, δημιουργείται αυτό το φαινόμενο. Δεν είναι κάτι καινούργιο», τόνισε.



















Όταν ο υπουργός υγείας ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις αναφορές του στους συνδικαλιστές και την ιδεολογική τους ταυτότητα, είπε ότι καθένας πρέπει να λ
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki