ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Σχεδόν το ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΕΠΙΠΛΩΝ 50% ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ των ιταλών ανέργων βρίσκεται στον ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ιταλικό Νότο..."






image class="left" url="http://i1.prth.gr/images/16B0F4281E6CF821B73B56609572AD81.jpg"






Νέο αρνητικό ρεκόρ για την ανεργία στην Ιταλία ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ






Σχεδόν το 50% των ιταλών ανέργων βρίσκεται στον ιταλικό ΝότοΟι πολίτες που είναι επίσημα καταγεγραμμένοι ως άνεργοι και οι μη έχοντες εργασία οι οποίοι έχουν πάψει να αναζητούν δουλειά, ξεπέρασαν για πρώτη φορά, στην Ιταλία τα έξι εκατομμύρια.



















Τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν από το Ιταλικό Ινστιτούτο Στατιστικής Istat και αφορούν στο δεύτερο τρίμηνο του 2013.



















Πιο αναλυτικά, 3.070.000 είναι οι επίσημα καταγεγραμμένοι ως άνεργοι, ενώ 2.999.000 είναι οι πολίτες που έστω και αν έχουν χάσει την δουλειά τους, έχουν απογοητευθεί και δεν αναζητούν, τουλάχιστον επισήμως, νέα απασχόληση.



















Σχεδόν το 50% των ιταλών ανέργων βρίσκεται στον ιταλικό Νότο, ενώ πάνω από τους μισούς - 1.538.000- είναι νέοι μέχρι τριάντα τεσσάρων ετών.



















Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ









ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές













Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.



















Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.



















Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.



















Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.



















Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.



















Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».



















Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr






















«Δεν θα υπάρξει ψηφοφορία απόψε» για τον Μπερλουσκόνι













Σε εξέλιξη προσπάθειες αποκλιμάκωσης της έντασης, ενώ συνεδριάζει η επιτ ροπή της Γερουσίας που εξετάζει την ενδεχόμενη αποπομπή του Σίλβιο από το σώμαΤα μέλη της επιτ ροπής της ιταλικής γερουσίας η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο αποπομπής του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από το σώμα αυτό της ιταλικής Βουλής προσπαθούσαν κατά την αποψινή της συνεδρίαση να αποκλιμακώσουν την ένταση, η οποία είχε αυξηθεί πολύ το τελευταίο 24ωρο.



















«Δεν θα υπάρξει ψηφοφορία απόψε», δήλωσε ένας κοινοβουλευτικός, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. «Ο πρόεδρος της επιτ ροπής προσπαθεί να αποτρέψει την διεξαγωγή μιας ψηφοφορίας», πρόσθεσε, αναφερόμενος στη διαδικασία για να εγκριθεί ή όχι η αποπομπή του Μπερλουσκόνι από το κοινοβούλιο, μετά την οριστική καταδίκη του για φορολογική απάτη τον Αύγουστο.



















Το κεντροδεξιό κόμμα Λαός της Ελευθερίας (PdL) του Μπερλουσκόνι έχει προσπαθήσει









επανειλημμένα να καθυστερήσει την διαδικασία: εκκρεμεί μια προσφυγή των συνηγόρων του μεγιστάνα του Τύπου στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) του Συμβουλίου της ευρώπης, ενώ ο εισηγητής της επιτ ροπής, ο κεντροδεξιός Αντρέα Αουτζέλο, καλεί να ζητηθεί να γνωμοδοτήσουν το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας και το Ευρωπαϊκό δικαστήριο της ΕΕ για το νόμο Σεβερίνο, βάσει του οποίου έχει κινηθεί η διαδικασία αποπομπής, ώστε να κριθεί εάν μπορεί να εφαρμοστεί στην προκειμένη περίπτωση.



















Η συνεδρίαση της επιτ [[http://el.wiΕλλάδαΕλλάδας</a>) και με βάση δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα μέλη της βρίσκονταν σε αναζήτηση συμβιβασμού ώστε να υπάρξει αναβολή της ψηφοφορίας επί των προτάσεων του κεντροδεξιού εισηγητή.



















Ως ένα μήνυμα «διαλλακτικότητας» ερμηνεύθηκε εξάλλου η απόφαση του ίδιου του 77χρονου ηγέτη της ιταλικής κεντροδεξιάς Μπερλουσκόνι να μην συναντήσει τελικά αύριο το μεσημέρι τους βουλευτές και γερουσιαστές του PdL, όπως είχε εξαγγείλει.



















Η έκβαση της διαδικασίας θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της πολιτικής σταδιοδρομίας του Μπερλουσκόνι, 20 χρόνια μετά την έναρξη της κυριαρχίας του στο ιταλικό πολιτικό σκηνικό.









Ο πρόεδρος της Ιταλίας Τζόρτζο Ναπολιτάνο ζήτησε
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki