ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Πολύ καλά λόγια έρχονται από την Ιταλία για την αξία και τις δυνατότητες του Τάσου Δώνη......






image class="left" url="http://www.newsbeast.gr//files/temp/C34E6F3107635ECB326B3BAF28797B10.jpg"






Ετοιμάζει τον Δώνη ο Κόντε ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ O ιταλός τεχνικός τον προετοιμάζει για την πρώτη ομάδα


































Πολύ καλά λόγια έρχονται από την Ιταλία για την αξία και τις δυνατότητες του Τάσου Δώνη.



















Ο 17χρονος φορ θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους, η οποία χθες έπαιξε με την αντίστοιχη της Κοπεγχάγης στο Champions League Νέων (2-2 το τελικό σκορ).



















Όπως γράφει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, για το Ελληνόπουλο βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου αρκετοί «κατάσκοποι», ώστε να διαπιστώσουν από κοντά τις ικανότητές του.



















Οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες, αλλά στον ιταλικό σύλλογο δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν να φύγει μέσα από τα χέρια τους.



















Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Αντόνιο Κόντε φέρεται να έχει πει σε στενούς του συνεργάτες πως ο νεαρός Δώνης θα είναι ο πρώτος από τη δεύτερη ομάδα της «Γιούβε» που θα παίξει στην πρώτη!



















Πηγή: sport-fm.gr



























ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Η «Οδύσσεια» του ιταλού δημοσιογράφου στη Συρία













Συνεχείς εξευτελισμούς υποστηρίζει ότι έζησε στη Συρία ο δημοσιογράφος που κρατήθηκε όμηρος επί 152 ημέρεςΤους καθημερινούς εξευτελισμούς που υπέστη επί 152 ημέρες αφηγήθηκε ο ειδικός απεσταλμένος της ιταλικής Εφημερίδας Λα Στάμπα Ντομένικο Κίρικο ο οποίος απήχθη τον Απρίλιο στη Συρία κι απελευθερώθηκε την περασμένη Κυριακή, τονίζοντας ότι ο ίδιος και ο Βέλγος συγκρατούμενός του Πιερ Πιτσινέν αντιμετωπίζονταν "σαν ζώα".



















Ο 62χρονος δημοσιογράφος, που επέστρεψε στην Ιταλία τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα, αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο σε ένα κείμενο που δημοσιεύεται σήμερα στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας και συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες.



















Ο Κίρικο και ο Πιτσινέν μπήκαν στη Συρία στις 6 Απριλίου, με τη σύμφωνη γνώμη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. Απήχθησαν ενώ βρίσκονταν στα περίχωρα του Κουσέιρ, μιας πόλης κοντά στα σύνορα με το Λίβανο η οποία εκείνη την περίοδο πολιορκείτο από άνδρες της οργάνωσης Χεζμπολάχ.



















Αφού, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ κατά πάσα πιθανότητα, τους πρόδωσαν οι δύο άνδρες που τους συνόδευαν, οι όμηροι οδηγήθηκαν σε ένα σπίτι όπου τους ξυλοκόπησαν. Οι απαγωγείς, ο επικεφαλής των οποίων είπε ότι λεγόταν Άμπου Άμαρ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ είναι αντάρτες, μέλη της Αλ Φαρούκ. Μολονότι η Δύση διαπραγματεύεται με αυτήν την οργάνωση, ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει τα μέλη της "γκάνγκστερ" που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να θέσουν υπό τον έλεγχό τους εδάφη, "να ληστέψουν τον πληθυσμό, να απαγάγουν ανθρώπους και να γεμίσουν τις τσέπες τους".



















Από την ημέρα εκείνη, ξεκίνησε η "οδύσσεια" των δύο ανδρών, μια "τρομερή και δύσκολη" περιπέ ΤΕΙα καθώς οι απαγωγείς τους προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους διώκτες τους και κατά διαστήματα επέστρεφαν στις κρυψώνες τους. Τον Ιούνιο, υπό την πίεση της Χεζμπολάχ, αναγκάστηκαν να φύγουν μαζί με όλους τους κατοίκους της περιοχής προς τη Χομς: συνολικά 5.000-6.000 άνθρωποι, "άνδρες, γυναίκες και παιδιά, ανάπηροι και ηλικιωμένοι περπατούσαν επί δώδεκα ώρες, επί δύο συνεχόμενες νύχτες, διασχίζοντας την ύπαιθρο" ανέφερε.



















Κατά τη διάρκεια αυτής της "εξόδου" ο Κίρικο ζήτησε από τον Άμπου Άμαρ ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με την οικογένειά του και εκείνος αρνήθηκε, γελώντας, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ να του δώσει το δικό του. Ένας στρατιώτης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που ήταν τραυματισμένος στα πόδια του έδωσε τελικά το κινητό του. "Αυτή ήταν η μοναδική χειρονομία συμπόνιας που έλαβα μέσα σε 152 ημέρες", γράφει στο τετρασέλιδο άρθρο του. "Ακόμη και τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι προσπαθούσαν να μας βλάψουν. Το λέω ίσως ηθικολογώντας όμως στη Συρία γνώρισα πραγματικά τη χώρα του Κακού", συνεχίζει.



















Ο ίδιος και ο συγκρατούμενός του αντιμετωπίζονταν "σαν ζώα", τους έκλειναν "σε μικρά δωμάτια με κλειστά παράθυρα παρά την αποπνικτική ζέστη" και υποχρεώνονταν να τρώνε τα αποφάγια των απαγωγέων τους.



















"Σ' όλη μου τη ζωή, δεν γνώρισα ποτέ τέτοιον καθημερινό εξευτελισμό, να με εμποδίζουν να κάνω ακόμη και τα απλούστερα πράγματα", εξήγησε προσθέτοντας ότι σε δύο περιπτώσεις οι δεσμοφύλακές τους απείλησαν να τον σκοτώσουν: "μου κόλλησαν το κεφάλι στον τοίχο και πλησίασε την κάννη στον κρόταφό μου (...) ατέλειωτες στιγμές κατά τις οποίες ντρέπεσαι (...) και εξοργίζεται με τον ίδιο σου τον φόβο".












«Δεν θα υπάρξει ψηφοφορία απόψε» για τον Μπερλουσκόνι













Σε εξέλιξη προσπάθειες αποκλιμάκωσης της έντασης, ενώ συνεδριάζει η επιτ ροπή της Γερουσίας που εξετάζει την ενδεχόμενη αποπομπή του Σίλβιο από το σώμαΤα μέλη της επιτ ροπής της ιταλικής γερουσίας η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο αποπομπής του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από το σώμα αυτό της ιταλικής Βουλής προσπαθούσαν κατά την αποψινή της συνεδρίαση να αποκλιμακώσουν την ένταση, η οποία είχε αυξηθεί πολύ το τελευταίο 24ωρο.



















«Δεν θα υπάρξει ψηφοφορία απόψε», δήλωσε ένας κοινοβουλευτικός, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ο οποίος μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. «Ο πρόεδρος της επιτ ροπής προσπαθεί να αποτρέψει την διεξαγωγή μιας ψηφοφορίας», πρόσθεσε, αναφερόμενος στη διαδικασία για να εγκριθεί ή όχι η αποπομπή του Μπερλουσκόνι από το κοινοβούλιο, μετά την οριστική καταδίκη του για φορολογική απάτη τον Αύγουστο.



















Το κεντροδεξιό κόμμα Λαός της Ελευθερίας (PdL) του Μπερλουσκόνι έχει προσπαθήσει









επανειλημμένα να καθυστερήσει την διαδικασία: εκκρεμεί μια προσφυγή των συνηγόρων του μεγιστάνα του Τύπου στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) του Συμβουλίου της ευρώπης, ενώ ο εισηγητής της επιτ ροπής, ο κεντροδεξιός Αντρέα Αουτζέλο, καλεί να ζητηθεί να γνωμοδοτήσουν το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας και το Ευρωπαϊκό δικαστήριο της ΕΕ για το νόμο Σεβερίνο, βάσει του οποίου έχει κινηθεί η διαδικασία αποπομπής, ώστε να κριθεί εάν μπορεί να εφαρμοστεί στην προκειμένη περίπτωση.



















Η συνεδρίαση της επιτ [[http://el.wiΕλλάδαΕλλάδας</a>) και με βάση δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα μέλη της βρίσκονταν σε αναζήτηση συμβιβασμού ώστε να υπάρξει αναβολή της ψηφοφορίας επί των προτάσεων του κεντροδεξιού εισηγητή.



















Ως ένα μήνυμα «διαλλακτικότητας» ερμηνεύθηκε εξάλλου η απόφαση του ίδιου του 77χρονου ηγέτη της ιταλικής κεντροδεξιάς Μπερλουσκόνι να μην συναντήσει τελικά αύριο το μεσημέρι τους βουλευτές και γερουσιαστές του PdL, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ όπως είχε εξαγγείλει.



















Η έκβαση της διαδικασίας θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της πολιτικής σταδιοδρομίας του Μπερλουσκόνι, 20 χρόνια μετά την έναρξη της κυριαρχίας του στο ιταλικό πολιτικό σκηνικό.









Ο πρόεδρος της Ιταλίας Τζόρτζο Ναπολιτάνο ζήτησε
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki