χειροποιητα κοσμηματα ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Μπορεί ειδη δωρων βολος οι τιφόζι να δέχτηκαν χειροποιητα κοσμηματα βολος με ανακούφιση ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ τα νέα της απομάκρυνσης του ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ Μάσα και της ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ πρόσληψης του Ράικονεν στη θέση ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ του από το 2014 όμως τα πράγματα ειδη δωρων βολος κοσμηματα βολος δεν είναι όσο απλά δείχνουν σε πρώτη ανάγνωση...."






image class="left" url="http://i1.prth.gr/images/6B8700567B6CC3B2DB8CE321F29CC4AF.jpg"






Τώρα ποιος θα κάνει τον Μάσα; ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ






Μπορεί οι τιφόζι να δέχτηκαν με ανακούφιση τα νέα της απομάκρυνσης του Μάσα και της πρόσληψης του Ράικονεν στη θέση του από το 2014 όμως τα πράγματα δεν είναι όσο απλά δείχνουν σε πρώτη ανάγνωση. Ο Φελίπε Μάσα αποχωρεί από τη Ferrari μετά από 8 χρόνια. Πολλοί πιθανόν να θυμάστε πόσες φορές έχουμε πει ή γράψει ότι αυτό έπρεπε να συμβεί. Το θέμα όμως δεν είναι να φύγει ο Μάσα, ο οποίος στα καλά του παραλίγο να πάρει τίτλο με τη Ferrari, αλλά να φύγει η «νοοτροπία Μάσα» από την Scuderia. Καλώς ή κακώς στην Ιταλική ομάδα έχουν μάθει να λειτουργούν με οδηγό Νο 1 και οδηγό Νο2. Από το 1996 έως και το 2006 αυτό το ρόλο είχε ο Σουμάχερ, το 2007 ο Ράικονεν, το 2008 – 2009 ο Μάσα και από το 2010 ο Αλόνσο.



















Ο ρόλος του δεύτερου οδηγού δεν είναι μόνο να παραχωρεί τη θέση του στον πρώτο. Υιοθετεί το εναλλακτικό set – up, την εναλλακτική στρατηγική, δοκιμάζει πρώτος όσα εξαρτήματα δεν έχει πιστοποιηθεί η αξιοπιστία τους, συμμετέχει σε εξέλιξη και δοκιμές όταν δεν μπορεί ο πρώτος ακολουθώντας το πρόγραμμά του και τελικά βρίσκεται μέσα στη χρονιά να οδηγεί ένα μονοθέσιο διαμορφωμένο όπως θέλει ο πρώτος οδηγός. Η εικόνα όλων των μηχανικών της Ferrari πάνω στο μονοθέσιο του Σουμάχερ ενώ ο Ιρβάιν περιμένει στωικά να τον σπρώξουν μέσα στα πιτ είναι χαρακτηριστική της νοοτροπίας από την οποία διέπεται η Ferrari.



















Μέσα στους κόλπους της Βρετανικής ομάδας υπάρχουν δυο αντικρουόμενα στρατόπεδα. Οι «Ιταλοί» με επικεφαλής τον αγωνιστικό διευθυντή Στέφανο Ντομενικάλι και πιλότο τον Αλόνσο και οι «Βρετανοί» με επικεφαλής τον  τεχνικό διευθυντή Πατ Φράι και πιλότο το Ράικονεν.  Το ζήτημα είναι ποιος θα πάρει το πάνω χέρι και κατά την προσωπική μας άποψη θα υπάρξουν πολλές κινήσεις – εντάσεις προς αυτή την κατεύθυνση στο άμεσο μέλλον.



















Μιλώντας για τη συνεργασία με το Ράικονεν ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι τόνισε: «Δουλέψαμε με τον Κίμι, 3 χρόνια και δεν είχαμε πρόβλημα. Δεν περιμένουμε βέβαια απ’ αυτόν να αρχίσει τα Ιταλικά ανέκδοτα ή να κάνει το γελωτοποιό. Θεωρώ ότι το ταπεραμέντο του Αλόνσο και το cool ύφος του Ράικονεν θα δέσει.  Όσον αφορά στον τεχνικό τομέα ο Άλισον μας διαβεβαίωσε πως ο Κίμι έχει προοδεύσει σ’ αυτόν τα τελευταία χρόνια».



















image class="left" url="http://www.protothema.grhttp://www.protothema.gr/files/1/2013/1@F1/12%209d.jpg"



















Ο Τζέιμς Άλισον (σ.σ: στη φωτ με τον Αλόνσο στη Μόντσα) ξεκίνησε φέτος τη χρονιά ως τεχνικός διευθυντής στη Lotus αλλά πλέον έχει επιστρέψει στη Ferrari όπου δούλευε και στο παρελθόν. Είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της Ferrari που θα συνυπάρξουν στην ομάδα δυο πρωταθλητές.



















Ο Ντομενικάλι προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέει: «Θέλω να καθησυχάσω όσους ανησυχούν μήπως η επιλογή του Κίμι είναι μια κίνηση εναντίον του Αλόνσο. Ο Αλόνσο είναι και θα παραμείνει ένα ισχυρό ατού της ομάδας. Είναι ο πρώτος που χάρηκε με την ενίσχυση της ομάδας καθότι καταλαβαίνει ότι τον συμφέρει να είναι η ομάδα πιο δυνατή».



















Θυμίζουμε πως το 2010 ο Ράικονεν απομακρύνθηκε άκομψα από τη Ferrari για να πάρει τη θέση του ο Αλόνσο.



















ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Δείτε τεχνολογικά επιτεύγματα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!













Από ευέλικτες οθόνες κινητών που δε σπάνε με τίποτα μέχρι ιπτάμενες μετακινήσειςΟι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχετε δει στον κινηματογράφο μπορεί σε λίγα χρόνια να μην είναι και τόσο... φαντασίας, αλλά όλα όσα είδατε και σας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, να είναι η καθημερινότητά σας!



















Από ευέλικτες οθόνες μέχρι ιπτάμενες μετακινήσεις, όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα του ανθρώπου του σήμερα, είναι εντυπωσιακά. 



















Οθόνες «Youm»



















Η Samsung είναι έτοιμη να ρίξει στην αγορά τα λεγόμενα «εύκαμπτα» κινητά. Τα νέα αυτά «έξυπνα» τηλέφωνα πέρα από τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες, έχουν άθραυστες οθόνες, καθώς είναι εύκαμπτες, προσφέροντας και ελκυστική όψη αλλά και Ασφάλεια, ενώ μπορούν να πάρουν πολλά σχήματα. Επίσης ένα ακόμα αξιοσημείωτο προτέρημα αυτού του κινητού είναι πως εκπέμπει οργανικό φως, κάνοντάς το «οικολογικό».



















Διαφανής «πανοπλία» από αλουμίνιο 



















Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, εκτός του ότι ετοιμάζεται για επίθεση στη Συρία, παράλληλα προσπαθεί να εξελίξει την άμυνα των αεροσκαφών της. Έτσι, οι επιστήμονες είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν τα παράθυρα των πολεμικών αεροπλάνων με μαι διαφανή «πανοπλία« από αλουμίνιο (aluminum oxynitride). Πρόκειται για ειδικά αλεξίσφαιρα τζάμια, που αντέχουν στην τεράστια πίεση και κάνουν το αεροσκάφος «άτρωτο»



















Τηλεπαρουσία



















Η τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί από την Cisco και την AT&Τ, κάνουν το Skype να μοιάζει παιχνίδι για μικρά παιδιά. Οι εταιρείες πάνε ένα βήμα πιο πέρα τα video conferencing με την τεχνολογία των λεγόμενων state-of-the-art. Ουσιαστικά κάνουν την ηλεκτρονική επικοινωνία πιο ευαίσθητη και ρεαλιστική, κάνοντας αυτούς που επικοινωνούν να νιώθουν πως είναι ακριβώς απέναντι. Η τεχνολογία αυτή έχει αισθητήρες και πιάνει» κάθε ερέθισμα, εκτός από το βίντεο και τον ήχο. Μέχρι στιγμής γίνεται προσπάθεια εξέλιξης και εφαρμογής της Τηλεπαρουσίας» (Telepresence), ώστε να χρησιμοποιηθεί από χειρούργους και από τον στρατό



















Ο στρατιώτης του μέλλοντος



















Εάν έχετε δει την ταινία «Elysium» με τον Ματ Ντέιμον, τότε δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το «Exoskeleton». Πρόκειται για μια στρατιωτική πανοπλία που κάνει τον στρατιώτη πιο γρήγορο, πιο δυνατό και ανίκητο! Δημιουργήθηκε από τον Steve Raytheon της εταιρείας Jacobsen. Το μόνο μειονέκτημα είναι τα πολλά καύσιμα που χρειάζεται, καθώς μπορεί να λειτουργήσει για οκτώ ώρες και μετά χρειάζεται ανεφοδιασμό.



















Φακοί επαφής που αλλάζουν χρώμα



















Πρόκειται για ένα τεχνολογικό-ιατρικό επίτευγμα. Επιστήμονες δημιούργσαν ειδικούς φακου΄ς επαφή, οι οποίοι αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το επίπεδο σακχάρου στο αίμα. Ομάδα βιοχημικών μηχανικών του πανεπιστημίου του Δυτικού Οντάριο έχουν αναπτύξει μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια, τα οποία αντιδρούν με τα μόρια της γλυκόζης στα δάκρυα ενός ατόμου, προκαλώντας την αλλαγή του χρώματος, όταν το επίπεδο σακχάρου στο αίμα είναι χαμηλό.



















Σπρέι ενέργειας



















Ό,τι πρέπει για όσους θέλουν να κόψουν τον καφέ και τα λεγόμενα « ενεργειακά» ποτά. Ειδικοί έφτιαξαν ένα σπρέι το οποίο περιέχει καφεΐνη και όταν κάποιος ψεκαστεί στο λαιμό, το δέρμα απορροφά όση καφεΐνη και ενέργεια χρειάζεται και διανέμεται μέσα στο σώμα όλη την ημέρα.



















3D Εκτύπωση



















Η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι γεγονός. Μπορεί πλέον ο καθένας να εκτυπώσει ό,τι θέλει με τρεις διαστάσεις. Μόνο που παραμένει εξαιρετικά ακριβή μια τέτοια εκτύπωση. Όμως το μόνο σίγουρο είναι πως θα φέρει τεχνολογική «επανάσταση», καθώς η τρισδιάστατη τεχνολογία δεν είναι πλέον προνόμιο του ψηφιακού κόσμου.



















Jetpacks



















Στο άμεσο μέλλον οι μετακινήσεις των ανθρώπων θα αλλάξουν ριζικά. Τα Jetpacks είναι -όπως βλέπετε και στη φωτογραφία- μικρές συσκευές που επιτρέπουν στους ανθρώπους να κάνουν τις μετακινήσεις τους πετώντας. Τί είναι αυτό όμως που θα κρατήσει τους ανθρώπους «γειωμένους»; Η ακριβή τιμή του, καθώς μία πτήση για 30 λεπτά κοστίζει 100.000 δολάρια.












Πάπας: «Ας ανοίξουμε τα κλειστά μοναστήρια για τους πρόσφυγες»













«Τα μοναστήρια θα έπρεπε να υπηρετούν τη σάρκα του Χριστού και οι πρόσφυγες είναι η σάρκα του Χριστού», είπε χαρακτηριστικά ο Πάπας Φραγκίσκος.Χωρίς άνδρες ασφαλείας, κατέβηκε από το αμάξι και έφτασε στο κέντρο Αστάλι για τους πρόσφυγες στη Ρώμη. Ο Πάπας Φραγκίσκος αιφνιδίασε ακόμα και τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κέντρο υποδοχής προσφύγων. Πλησίασε μία ομάδα τριάντα ανδρών περίπου που προέρχονταν από την Αφρική, τους χαιρέτησε, τους αγκάλιασε και τους φίλησε πριν μπει στο κτίριο. Στη συνέχεια, χαιρέτησε έναν έναν όσους είχαν αντιληφθεί την παρουσία του.









Ο προσιτός ποντίφικας που σχεδόν καθημερινά δείχνει δείγματα ταπεινότητας, διατηρώντας στενή επαφή, ακόμα και προσωπική, με τους πιστούς, δήλωσε πως τα κλειστά μοναστήρια πρέπει να ανοίξουν για να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες.












«Τα μοναστήρια θα έπρεπε να υπηρετούν την σάρκα του Χριστού και οι πρόσφυγες είναι η σάρκα του Χριστού», είπε χαρακτηριστικά ο Πάπας Φραγκίσκος.












Στο προσωπικό του κέντρου Αστάλι ο ποντίφικας είπε ότι είναι απαραίτητο να δείξουν ότι με τη ζεστή υποδοχή μπορεί να ανοίξει ένα παράθυρο στο μέλλον και «εφόσον ανοίξει το παράθυρο, μπορεί να ανοίξει μία πόρτα και έτσι μπορεί να υπάρξει μέλλον» για τους ανθρώπους που βρίσκουν καταφύγιο σε άλλη χώρα.












Είναι όμορφο, τόνισε ο ποντίφικας, να συνεργάζονται όλοι μαζί, πρόσφυγες, χριστιανοί, άθρησκοι, αλλόθρησκοι, γιατί όπως είπε «όλοι ενωμένοι εργάζονται για το κοινό καλό».












 
















ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ






source: http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/310049/tora-poios-tha-kanei-ton-masa/













ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ…
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki