ΕΠΙΠΛΑ «Ισως η οικονομική εξάρτηση από την ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ τοπική οργάνωση τον ώθησε ΕΠΙΠΛΟ ΒΟΛΟΣ να πάει στο σημείο της συμπλοκής» ΕΠΙΠΛΑ λέει ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ στενός φίλος του Ρουπακιά..."






image class="left" url="http://i1.prth.gr/images/D7EA0ACC419591EE78BA41BB4346F452.jpg"






Στο κυλικείο της Χρυσής Αυγής δούλευε ο φονιάς του Παύλου Φύσσα ΕΠΙΠΛΑ






«Ισως η οικονομική εξάρτηση από την τοπική οργάνωση τον ώθησε να πάει στο σημείο της συμπλοκής» λέει στενός φίλος του ΡουπακιάΤα έκανε όλα για το χαρτζιλίκι της Χρυσής Αυγής, δηλώνει στενός φίλος του 45χρονου Γιώργου Ρουπακιά, δολοφόνου του 34χρονου Παύλου Φύσσα, το βράδυ της Τρίτης, στο Κερατσίνι.



















«Ο Γιώργος έπαιρνε μεροκάματα από τη " Χρυσή Αυγή" όπως και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Δούλευε στο κυλικείο των γραφείων του κόμματος, όπως και η γυναίκα του που δούλευε σαν καθαρίστρια αλλά και η κόρη του. Συμμετείχε σε διανομή τροφίμων της "Χρυσής Αυγής" αλλά και σε άλλες κινήσεις της τοπικής οργάνωσης και έπαιρνε λίγα χρήματα. Παλιά υποστήριζε άλλο πολιτικό κόμμα και μας έλεγε ότι πήγε στη Χρυσή Αυγή για το χαρτζιλίκι. Ισως η οικονομική εξάρτηση από την τοπική οργάνωση τον ώθησε να πάει στο σημείο της συμπλοκής. Ομως είναι αδιανόητο ότι τράβηξε μαχαίρι και σκότωσε τον άτυχο άνθρωπο. Ο Γιώργος μάς έδειχνε πάντα ότι ήθελε να αποφεύγει τους καυγάδες…», ανέφερε στο «Βήμα» φίλος του Χρυσαυγίτη δολοφόνου.



















Όπως ανέφερε μάλιστα ένας συνάδελφός του «ο Γιώργος ήταν πάντα φιλότιμος και συνεπής στη δουλειά του, άνθρωπος της παρέας και μακριά από διαπληκτισμούς. Μία φορά γινόταν καυγάς έξω από την εταιρεία πετρελαιοειδών και θυμάμαι ότι κρύφτηκε για να μην μπλέξει... Παλιά ήταν άλλου κόμματος αλλά πριν από περίπου δύο χρόνια άρχισε να μπλέκει με την « Χρυσή Αυγή». Όταν τον ρωτήσαμε πού οφείλεται αυτή η μεταστροφή του μας εξήγησε ότι το έκανε για να συμπληρώνει το εισόδημά του, γιατί δεν ήθελε να λείπει τίποτα από την οικογένειά του. Γι' αυτό και είχε βάλει και τους δικούς του να δουλεύουν περιστασιακά εκεί. Όπως μας δήλωνε το μόνο που την ενδιέφερε πια ήταν μόνο η …ΑΕΚ που δήλωνε φανατικός οπαδός της και τίποτα άλλο. Το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να συγκεντρώσει χρήματα για πρόβλημα με την όραση που αντιμετώπιζε στενός συγγενής του. Όμως πραγματικά απορούμε πώς αυτός ο φαινομενικά φιλήσυχος άνθρωπος είχε το μαχαίρι στο αυτοκίνητό του και σκότωσε με τέτοια ευκολία….».



















Ο 45χρονος, πατέρας δύο παιδιών, εργαζόταν






σαν οδηγός βυτιοφόρου σε εταιρεία πετρελαιοειδών στο Αιγάλεω, σε






ιχθυοπωλείο στο Χαλάνδρι που ανήκε σε συγγενή του.















































































ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα













«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.



















image class="left" url="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/witacua4.jpg"
















Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.



















Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!



















Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρ
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki